Yhteystietojen muutos

Jäsentietojen oikeellisuus ja ajantasaisuus on tärkeää, jotta jäsenpalvelujen käyttöön oikeutetut jäsentalojen edustajat saavat palveluja niitä tarvitessaan. Sähköposti mahdollistaa jäsensivujen käytön sekä jäsentiedotteiden ja koulutustilaisuuksien kutsujen vastaanottamisen. Hallituksen puheenjohtajan postiosoite varmistaa Suomen Kiinteistölehden perillemenon.

Voit ilmoittaa muuttuneet tiedot alla olevalla lomakkeella. Ainoa pakollinen kenttä on taloyhtiön nimi. Voit helposti täyttää esim. muuttuneen laskutustiedon viimeisellä välilehdellä.

Mikäli haluat nähdä tällä hetkellä jäsenrekisterissämme olevat tiedot, rekisteröidy jäsensivujemme käyttäjäksi. Voit muuttaa tietoja myös jäsensivujen kautta


Perustiedot

Taloyhtiö

Isännöitsijä

Ilmoita alle taloyhtiön yhteyshenkilöiden yhteystiedot niiltä osin kun ne ovat muuttuneet. Huomioithan, että suurin osa yhteydenpidostamme tapahtuu sähköisesti, joten sähköpostiosoite on myös tärkeä tieto.

Isännöinti

Hallituksen puheenjohtaja

Ilmoita taloyhtiön yhteyshenkilöiden yhteystiedot. Huomioithan, että suurin osa yhteydenpidostamme tapahtuu sähköisesti ja uutiskirjeet toimitamme vain sähköpostilla, joten sähköpostiosoite on tärkeä tieto. Suomen Kiinteistölehti lähetetään pääsääntöisesti hallituksen puheenjohtajalle. Tallenna hänen postiosoitteensa. Jäsensivujen käyttö ja jäsentiedotteiden vastaanottaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista.

Hallituksen puheenjohtaja

Hallituksen jäsenet

Hallituksen jäsenet
Nimi Katuosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelin Sähköposti Poista Muokkaa
Ei jäseniä.

Laskutustiedot

Verkkolaskutus